Navigatie
(0)

iPhone reparatie Soest

U bent van harte welkom in onze winkel op de Van Weedestraat 18 in Soest. (Tussen de Blokker en de Top1 toys in) Zowel met als zonder afspraak.

Klaar terwijl u wacht

Bij iPhone reparatie Soest kunt u plaats nemen in de wachtruimte waarbij u zicht heeft op de reparatie. De iPhone reparatie is klaar terwijl u wacht. Tevens kunt u genieten van een gratis kopje koffie.

Kies uw iPhone

Originele onderdelen, gecertificeerde professionals

Met enige regelmaat krijgen we iPhones, iPads en Macbooks onderhanden die op ondeskundige wijze zijn behandeld. Dat leidt vaak tot meer problemen en onnodig hoge kosten. Bij Repairpoint werken uitsluitend professionals die originele onderdelen gebruiken. U loopt geen risico.

Snelle service voor de beste prijs

Bij ons worden de reparaties altijd snel uitgevoerd. U krijgt de snelste service voor de beste prijs.

Online afspraak voor een iPhone reparatie

Zo gaat het in zijn werk: in de online agenda reserveert u een dag en een uur. Heel eenvoudig. U komt naar ons toe en bent meteen aan de beurt, want uw tijd is gereserveerd. Binnen 30 minuten is uw iPhone klaar.

Twijfel? Neem direct contact op

Repairpoint is uiteraard ook telefonisch en via de mail te bereiken. Wilt u eerst even overleggen? Bel 035 203 15 81. E-mail sturen? Gebruik info@repairpoint.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Wij onderscheiden ons door uitsluitend met originele onderdelen de iPhone reparatie uit te voeren en maar liefst 1 jaar garantie te geven. Mochten wij de iPhone reparatie niet kunnen uitvoeren, dan betaalt u enkel onderzoekskosten. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf online maken of door even contact met ons op te nemen. Wij voeren alle iPhone reparatie Soest uit tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw toestel klaar terwijl u wacht! Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie van uw toestel.

iPhone 4 / 4S / 5 / 5C / 5S / 6 reparatie? In 95% van iPhone reparaties kunnen wij het binnen dertig minuten voor u repareren. Klaar terwijl u wacht. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen daarom kunnen wij de kwaliteit garanderen. Wij ontvangen vele klanten voor iPhone reparatie uit de regio Amersfoort, Baarn, Hilversum, Bilthoven, Soest, Den Dolder, De Bilt, Nijkerk, Spakenburg, Leusden, Maartensdijk, Laren en Utrecht.

Waarom Repairpoint?

  • Klaar terwijl u wacht
  • Originele onderdelen
  • 1 jaar garantie
  • Officiële factuur
  • Concurrerende prijs
  • 6 dagen per week geopend
Afspraak maken

Onze gegevens

Repairpoint
Van Weedestraat 18
3761 CE Soest
035 888 53 69

Contact

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten
9,1
10 0
Repairpoint
119 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Girl in a jacket
Vragen? Bel ons nu