iPhone X achterkant reparatie

iPhone X achterkant reparatie

Is de de achterkant van uw iPhone X gebarsten? U bent niet de enige veel mensen hebben een iPhone X achterkant reparatie nodig omdat het toestel bijvoorbeeld gevallen is. Ongeprepareerd laten geen optie omdat dit meer schade aan uw toestel kan aanbrengen en erg gevaarlijk kan zijn. Wij vervangen de iPhone X achterkant met een nieuw en origineel glas. Het is een zeer specialistische en tijdrovende reparatie. De reparatieduur ligt dan ook ongeveer op een werkdag. U kunt uw toestel opsturen of langsbrengen voor een iPhone X achterkant reparatie.

iPhone X achterkant kosten

De kosten voor het vervangen van de backcover hangen af van hoe u de reparatie wilt laten uitvoeren. Er zijn namelijk twee mogelijkheden.

  1. Het vervangen van de complete backcover. Hierbij wordt de gehele zij- en achterkant dus het frame inclusief het glas vervangen. Hierbij zitten ook nog enkele onderdelen zoals bijvoorbeeld een nieuwe oplaadpoort en een nieuwe batterij.
  2. Het vervangen van enkel het gebroken glas aan de achterkant. Door middel van een nieuwe lasertechniek laseren wij het oude glas eraf en plaatsten wij daarna een nieuw glasplaat zodat de achterkant er weer als nieuw uitziet.

Let op; op beiden reparaties wordt geen garantie gegeven op waterbestendigheid. Er wordt geadviseerd het toestel niet in de regen/onder water te gebruiken.

Dat de iPhone X achterkant reparatie erg duur is hoeft dus niet perse. Je kan ervoor kiezen om de achterkant te laten laseren. Deze methode is veel goedkoper dan de gehele backcover te laten vervangen. Zo heeft u een kwalitatief goed alternatief voor reparatie. Gelukkig hoeft u uw toestel ook niet lang te missen. Want deze repareren wij nog dezelfde dag.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.