Eerste foto’s iPhone SE opgedoken

Of het toestel nou de iPhone 5se of de iPhone SE gaat heten, is nog niet helemaal zeker. Maar de website Nowhereelse beweert in ieder geval wel dat ze de eerste foto’s bemachtigd hebben. Het 4-inch grote toestel was nog niet eerder uitgelekt op foto’s, wat de afgelopen dagen al bij sommige bloggers en twitteraars argwaan wekte.

 

De foto’s zijn volgens de website afkomstig van een bron die in het verleden betrouwbaar is gebleken. Ze tonen de schermpanelen van de kleinere nieuwe iPhone.

iPhone-SE-vs-iPhone-6S

Op de vergelijkende foto zou ook te zien moeten zijn dat de 3D Touch-technologie niet aanwezig is bij de iPhone SE, terwijl dat bij de iPhone 6s wel het geval is. Deze plekken zijn op de foto aangegeven in geel.

De afgelopen dagen circuleerden ook geruchten dat het evenement van 15 maart zou zijn opgeschoven naar 22 maart. De bron daarvan was nogal onbekend, dus daar hechten we niet te veel waarde aan.

iPhone-SE-02

iPhone-SE-03

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.