Navigatie
()

Apple vervangt camera in sommige iPhone 6 Plus-modellen

Apple heeft een reparatieprogramma aangekondigd voor bezitters van een iPhone 6 Plus. In sommige modellen blijkt de iSight-camera onscherpe foto’s te maken. Het gaat om een klein percentage van het totale aantal toestellen dat in omloop is. De vervanging geldt alleen voor de iPhone 6 Plus, niet voor de kleinere iPhone 6. De reparatie is gratis.

iphone-camera-front

Camera van iPhone 6 Plus maakt onscherpe foto’s?

Heb je regelmatig last van onscherpe foto’s en heb je al gecontroleerd dat er echt geen vervuiling op de lens zit, dan kom je in aanmerking voor gratis vervanging. Op de website van Apple kun je aan de hand van het serienummer kijken of je in aanmerking komt voor het ‘iSight Camera Replacement Program for iPhone 6 Plus’. Blijkt dat het geval, dan kun je je iPhone meenemen naar de Apple Store of een goedgekeurde serviceprovider. Wel eerst even een backup maken!

De iPhone 6 Plus moet nog correct werken en mag niet beschadigd zijn. Heb je een barst in het scherm of andere grotere schade, dan zul je dat eerst moeten laten repareren. Wel is er coulance; je hebt drie jaar de tijd (gerekend vanaf dat de je de iPhone kocht) om de camera voor reparatie in te leveren.

Wij hebben vernomen dat de reparatie bij een Apple Store ongeveer een uur in beslag neemt. Voor erkende serviceproviders weten we helaas (nog) niet hoe lang je de iPhone kwijt zult zijn. Uiteraard is het mogelijk om de camera bij Repairpoint te laten vervangen. De reparatie is dan klaar terwijl u wacht.

Geplaatst in Apple, Blog

Waarom Repairpoint?

  • Originele onderdelen
  • 1 jaar garantie
  • Officiële factuur
  • Concurrerende prijs
  • Veilig met pin betalen
  • 6 dagen per week geopend
Contact

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 16:00
ZondagGesloten
9,1
10 0
Repairpoint
119 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Girl in a jacket
Vragen? Bel ons nu