Navigatie
(0)

Laptop reparatie

Start uw laptop niet meer op, werkt het toetsenbord niet meer of is de glasplaat van het scherm gebroken? Dan biedt Repairpoint de oplossing met een professionele laptop reparatie en uitstekende service en garantie. Wij repareren alle type laptops tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw laptop binnen enkele dagen weer klaar!

Kies uw laptop merk

Laptop scherm vervangen

Is het scherm van uw laptop kapot? Laat dan uw laptop scherm bij ons vervangen. Zodra wij uw laptop scherm vervangen ziet uw Macbook er weer als nieuw uit. Uw laptop scherm vervangen is veel goedkoper dan een nieuwe laptop kopen. Daarom raden we u altijd aan om even contact met ons op te nemen.

Laptop herstellen? Laptop traag geworden? Harde schijf laptop vervangen?

Is uw laptop traag geworden, heeft u een laptop reparatie of onderzoek nodig? Of moet uw laptop opnieuw geïnstalleerd worden? Repairpoint is gespecialiseerd in alle laptop reparaties. Wij repareren en herstellen uw laptop. Elke laptop is dan ook in goede en professionele handen. Ook als u een laptop reparatie heeft omdat uw iMac harde-schijf defect is.

Wij onderscheiden ons door uitsluitend met originele onderdelen de laptop reparatie uit te voeren en maar liefst 1 jaar garantie te geven. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf online maken of door even contact met ons op te nemen. Wij voeren alle laptop reparaties uit tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw laptop binnen enkele dagen weer gerepareerd! Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie van uw laptop.

Laptop reparatie vlakbij Amersfoort, Baarn, Hilversum en Utrecht.

In 95% van laptop reparaties kunnen wij het binnen enkele dagen voor u repareren. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen daarom kunnen wij de kwaliteit garanderen. Wij ontvangen vele klanten voor laptop reparatie uit de regio Amersfoort, Baarn, Hilversum, Bilthoven, Soest, Den Dolder, De Bilt, Nijkerk, Spakenburg, Leusden, Maartensdijk, Laren en Utrecht.

Meest voorkomende laptop reparaties

  • Scherm is gebroken of stuk gegaan
  • Het LCD scherm geeft strepen
  • Harde schijf gecrasht
  • Laptop is langzaam

Waarom Repairpoint?

  • Klaar terwijl u wacht
  • Originele onderdelen
  • 1 jaar garantie
  • Officiële factuur
  • Concurrerende prijs
  • 6 dagen per week geopend
Afspraak maken

Onze gegevens

Repairpoint
Van Weedestraat 18
3761 CE Soest
035 888 53 69

Contact

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten
9,1
10 0
Repairpoint
119 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Girl in a jacket
Vragen? Bel ons nu