Laptop reparatie Soest

Drijft uw laptop of computer u tot wanhoop omdat hij traag is, vreemd doet of het helemaal niet meer doet? Geen nood, de redding is nabij. Repairpoint zorgt namelijk dat uw laptop reparatie snel en voordelig gedaan wordt. Ook kunnen we eventuele data in de meeste gevallen terugzetten op de laptop. U kunt voor een laptop reparatie Soest bij ons in de winkel langskomen maar wij komen ook bij u aan huis.

Wij helpen u op een persoonlijke manier met het oplossen van problemen die u ondervind met uw computer.

Wij bieden onder andere oplossingen voor:

Computer en laptop reparatie
Software (her)installatie
Instellen e-mail
Beveiligings software installeren
Virussen en spyware verwijderen
Windows update- en opstartproblemen
Randapparatuur aansluiten
Slecht WiFi bereik in huis
Leveren van nieuwe software en hardware
En nog veel meer

 

Wij komen ook bij u thuis om computer problemen te verhelpen

Computer reparatie op afstand

Door Teamviewer te downloaden op uw PC kunnen wij van afstand via het internet meekijken en de bediening van uw PC overnemen.

Tarieven aan huis

Aan huis: per kwartier € 15,-
Op afstand: per kwartier € 10,-

Standaard pakketten

Herinstallatie Windows € 50,-
Herinstallatie Windows incl. datamigratie € 75,-
Update naar Windows 10 € 35,-

Kleine lettertjes:

  • Geen voorrijkosten in Soest, Baarn en Soesterberg
  • Het eerste 0.45 uur wordt altijd volledig in rekening gebracht. Ook als u probleem binnen korte tijd kan worden opgelost.
  • Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW voor particulier & exclusief BTW voor zakelijk.
  • Niet aanwezig zonder tegenbericht: 0.45 uur plus eventuele voorrijkosten.

Neem direct contact met ons op: 035 888 53 69

Computer reparatie

Hardeschijf gecrasht of laptop scherm stuk

Computer installatie

Windows (her)installeren of upgraden naar een nieuwe versie

Datamigratie

Bestanden overzetten of een backup maken

Mac

Ondersteuning voor alle Macs. Op software en hardware niveau

Virus verwijderen

Compleet verwijderen van virussen en malware

Netwerk optimaliseren

Overal goed werkend WIFI in huis

Laptop reparatie Soest

Start uw laptop niet meer op, werkt het toetsenbord niet meer of heeft u last van een virus? Dan biedt Repairpoint de oplossing met een professionele laptop reparatie en uitstekende service en garantie. Wij repareren alle type laptops tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw laptop binnen enkele dagen weer klaar!

Waarom uw Laptop reparatie Soest laten uitvoeren door Repairpoint?

Onovertroffen service, daar gaan wij voor! Daarom voeren wij altijd als eerst een complete diagnose uit, waarna we u bellen en u kunt beslissen over uw laptop reparatie in Soest. Toch te duur? Dan komt u uw laptop gewoon weer ophalen.

Laptop scherm vervangen

Is het scherm van uw laptop kapot? Laat dan uw laptop scherm bij ons vervangen. Zodra wij uw laptop scherm vervangen ziet uw Macbook er weer als nieuw uit. Uw laptop scherm vervangen is veel goedkoper dan een nieuwe laptop kopen. Daarom raden we u altijd aan om even contact met ons op te nemen.

Laptop herstellen? Laptop traag geworden? Harde schijf laptop vervangen?

Is uw laptop traag geworden, heeft u een laptop reparatie of onderzoek nodig? Of moet uw laptop opnieuw geïnstalleerd worden? Repairpoint is gespecialiseerd in alle laptop reparaties. Wij repareren en herstellen uw laptop. Elke laptop is dan ook in goede en professionele handen. Ook als u een laptop reparatie heeft omdat uw iMac harde-schijf defect is.

Wij onderscheiden ons door uitsluitend met originele onderdelen de laptop reparatie uit te voeren en maar liefst 1 jaar garantie te geven. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf online maken of door even contact met ons op te nemen. Wij voeren alle laptop reparaties uit tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten en is uw laptop binnen enkele dagen weer gerepareerd! Door onze expertise bent u verzekerd van de juiste reparatie van uw laptop.

Laptop reparatie vlakbij Amersfoort, Baarn, Hilversum en Utrecht.

In 95% van laptop reparaties kunnen wij het binnen enkele dagen voor u repareren. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen daarom kunnen wij de kwaliteit garanderen. Wij ontvangen vele klanten voor laptop reparatie uit de regio Amersfoort, Baarn, Hilversum, Bilthoven, Soest, Den Dolder, De Bilt, Nijkerk, Spakenburg, Leusden, Maartensdijk, Laren en Utrecht.

Meest voorkomende laptop reparaties

  • Scherm is gebroken of stuk gegaan
  • Het LCD scherm geeft strepen
  • Harde schijf gecrasht
  • Laptop is langzaam
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.