Switch OLED reparatie

Heb je schade aan je Switch OLED? Repairpoint biedt hiervoor een professionele Switch OLED reparatie aan. Reparaties worden uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen uitgevoerd en zijn voorzien van 12 maanden garantie. Je Switch OLED is razendsnel gerepareerd!

Switch OLED Touchscreen

  • schedule Duur: 1 dag(en)
  • verified_user 12 maanden garantie

Is het Nintendo Switch OLED scherm gebarsten of beschadigd, reageert het scherm niet of niet goed meer op het aanraken? Dan is het touchscreen (glas) defect.

Op aanvraag

Switch OLED OLED scherm

  • schedule Duur: 1 dag(en)
  • verified_user 12 maanden garantie

Is het Nintendo Switch OLED scherm beschadigd, geeft deze strepen of kleuren weer? Dan moet het LCD beeldscherm vervangen worden.

Op aanvraag

Switch OLED Batterij

  • schedule Duur: 1 dag(en)
  • verified_user 3 maanden garantie

Laadt de Nintendo Switch OLED langzaam op of is de Nintendo Switch OLED na enkele uren stand-by leeg? Dan is waarschijnlijk de accu van de Nintendo Switch OLED defect.

Op aanvraag

Switch OLED Oplaadpoort

  • schedule Duur: 1 dag(en)
  • verified_user 12 maanden garantie

Laadt de Nintendo Switch OLED niet meer op? Dan is waarschijnlijk je Nintendo Switch OLED dock connector defect.

Op aanvraag

Repairpoint

Repairpoint heeft jarenlange ervaring op het gebied van reparaties. Hoge kwaliteit en het bieden van snelle service zijn belangrijke aspecten van onze reparatiedienst. Je kunt voor een Switch OLED reparatie altijd met of zonder afspraak langs komen in onze winkel. Klanten met een afspraak hebben wel altijd voorrang op vrije inloop.

Wij onderscheiden ons door uitsluitend met beste kwaliteit onderdelen de Switch OLED reparatie uit te voeren en maar liefst 12 maanden garantie te geven. Een afspraak kun je eenvoudig zelf online maken of door even contact met ons op te nemen. Wij voeren alle Switch OLED reparaties uit tegen een concurrerende prijs en met een zeer snelle service. Door onze expertise bent je verzekerd van de juiste reparatie van je favoriete toestel.

Bekijk ook eens deze reparaties